H.pylori Antigen Rapid Test Cassette

H.pylori Antigen Rapid Test Cassette

Helicobacter pylori (H.pylori) antijenin insan gaita örneğinde kalitatif tanısı için hızlı test. Sadece profesyonel in vitro kullanım içindir. 
 
KULLANIM AMACI
H.pylori Antijen Hızlı Test Kaset (gaita), H.pylori enfeksiyonunun teşhisi amaçlı, H.pylori antijenlerinin insan gaita örneğinde kalitatif tanısı için hızlı kromatografik immumassaydir.  
 
PRENSİP
H.pylori Antijen Hızlı Test Kaset (gaita), insan gaita örneğinde H.pylori antijeninin tanısı için kalitatif, lateral flow immunassaydir. Bu testte test çizgisi alanındaki membran anti-H.pylori antikorları ile önceden kaplanmıştır. Test sırasında, çıkarılan örnek, partiküllere kaplanmış anti-H.pylori  antikorları ile reaksiyona girer. Karışım, membrandaki  anti-H.pylori antikorlarıyla reaksiyona girmek ve test alanında renkli bir çizgi oluşturmak için membrandan yukarıya doğru hareket eder. Test alanındaki renkli çizginin varlığı pozitif sonuç anlamına gelmektedir. Prosedürel  kontrol olarak kontrol çizgisinde daima renkli bir çizginin varlığı, testin doğru çalıştığını gösterir.